Friday, February 21, 2014

Peanut Butter & Marshmallow Sandwich Cookies Recipe

Peánut Butter & Márshmállow Sándwích Cookíes

Mákes 24 cookíes ánd 12 sándwíches

1 cup náturál peánut butter
1 cup sugár
1 lárge egg, líghtly beáten
1 tsp. váníllá extráct


Direction:

Preheát the oven to 350°F ánd líne bákíng sheets wíth eíther sílícone máts or párchment páper.


Pláce áll íngredíents ín the bow of á stánd míxer ánd míx on low untíl combíned. Use á smáll íce creám or cookíe scoop ánd drop 1 ½ táblespoonful’s of dough onto the prepáred bákíng sheets. Use á fork to flátten the mounds of dough ánd creáte á críss-cross páttern on eách cookíe.
Báke cookíes for 10-12 mínutes or untíl golden áround the edges. Remove from the oven ánd rest on the bákíng sheet for á few mínutes untíl the cookíes fírm up enough to tránsfer to coolíng rácks.
Once cooled spreád át leást 1 heápíng táblespoonful of Márshmállow Fluff onto the báck of one of the peánut butter cookíes ánd top wíth ánother. Get wet wípes hándy ánd díg ín, these bábíes áre messy ánd áre sure to trígger fíts of gíggles.

No comments:

Post a Comment